Wie ben ik

Mijn naam is Frank Bosman en na jarenlang zelf teken- en schilderlessen gevolgd te hebben, ben ik in 2004 aan de kunstacademie gaan studeren. Na mijn afstuderen had ik maar één grote wens: een eigen ruimte om anderen te leren tekenen en schilderen. Met het realiseren van de CultuurLoods is voor mij die lang gekoesterde wens hebben in vervulling gegaan.

Onder mijn persoonlijke begeleiding leer ik u, al schilderend, diverse technieken die uiteindelijk resulteren in een mooi schilderij. U zal ervaren dat schilderen een ontspannende en rustgevende bezigheid is, die u een hernieuwde blik op de omgeving om u heen geeft. U leert omgaan met diverse materialen zoals potlood, houtskool, aquarelverf, acrylverf, pastelkrijt, maar ook tekenen met pen en inkt en droge naald etsen. In de lessen komen kleur mengen, tonaliteit ( licht en donker ), perspectief, compositie, penseelvoering en het schilderen in lagen uitgebreid aan de orde. Hierdoor is het mogelijk een eigen beeldtaal en stijl te ontwikkelen.

0